fredag 3 mars 2017

Fudge is the shit för ett blont hårsvall

För er som tycker att våren och sommaren dröjer och ni längtar tills solen bleker era ljusa hår, måste jag bara berätta om denna underbara produkten silver shampoo och conditioner från Fudge.
Hade läst lite om olika produkter, har även testat ett par av dem ett flertal gånger. Men de har inte hållit måtten, antingen har man behövt överanvända produkterna, och sen har de torkat ut håret så när man sköljt ur dem har håret mer eller mindre varit som ett svinto. Inte det minsta kul med super torrt hår när man har ett lockigt hår som gärna vill bli frissigt om man inte vårdar det och återfuktar. 
Men ska visa bilder före och efter så får ni se varför jag bara ÄLSKAR dessa produkter!!!

Bild före, när man inte har något att jämföra med tycker man ju att detta är ljusblont....
Bilder efter Fudge behandling
Och vips så var håret så där platinablont som jag bara älskar :D
Bilderna är tagna i samma ljus.

Jag passade på att skicka efter lite andra nya produkter igen, har kört goldwell förut och de funkar riktigt bra. De är dryga produkter och luktar så där himmelskt som man luktar när man går ut från frissan vet ni ;)
Jag kör självklart reparerande och mycket återfuktande produkter för att slippa min frissighet. Jag har även köpt mig en ny rundborste och en hårfön så nu är det hårvård all in. Ni som varit gravida vet att efter förlossningen kommer dagen då håret bara rasar.. Inte kul men bara gilla läget och vårda det ordentligt. Jag hade velat börja äta mina Panto 3, för hår och naglar men de innehåler något som kan överföras i bröstmjölken så jag får vänta med det tills lillan bara äter mat. 

Nu är iallafall mit hår så ljust så mitt löshår med klipps från rapunsel passar igen, det tackar vi så mycket för. Jag skulle ha bokat en tid hos frissan men ska försöka bita ihop en månad till och spara lite på håret, jag är rätt mörk i botten så jag tycker ju att 5-6 veckor räcker för att jag ska känna mig för mörk igen. Det är ju en vana och säkerligen är det bara jag som stör mig på min skunkrand :D Ja en sak är säker att mörk kommer jag aldrig bli igen, tittar jag på bilderna så ser det inte så hemskt ut, men jag känner mig verkligen inte bekväm med mörkt hår.
Bilderna är från mörk till uppljusning igen.
Ja värdsliga ting, men ack så viktigt för självkänslan.

Kramar Therese


Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails